LAGO laajentaa pääkaupunkiseudulle

13.11.2019

LAGO Logistics Oy on juuri avannut uuden toimipisteen Espooseen, josta käsin yhtiö tavoittelee pysyvää jalansijaa koko Suomen kattavana logistiikkapalveluna.

Uuden toimiston johtoon on nimitetty kokenut ja meritoitunut alan asiantuntija Petteri Toivonen. Hän
tuo mukanaan vahvan osaamisen, kokemuksen ja kontaktiverkoston Keski- ja Länsi-Euroopan rahtiliikenteestä.

LAGOn kasvustrategian looginen seuraava askel on laajentuminen Helsingin alueelle ja nyt tämä askel on otettu konkreettisesti, kun uusi toimipiste on avattu. Tavoitteena on laajentua koko Suomen logistiikkataloksi, jolla on vahvat kontaktit kaikkialle Eurooppaan. Tätä varten uuden toimiston johtoon on tullut Petteri Toivonen, jolla on 30 vuoden kokemus alalta ja erittäin vahva asiantuntemus Länsi-Euroopan kuljetusliikenteestä.

Petteri on koko työuransa toiminut eri kuljetusliikkeissä rahtien myyjänä ja luonut itselleen tiheän suhdeverkoston alan LAGO laajentaa pääkaupunkiseudulle toimijoihin ympäri Eurooppaa. Viimeisen 20 vuoden aikana Hän on myynyt usein kuljetuksia myös LAGOlle ja yhteistyön aikana hänelle on herännyt kiinnostus firmaa kohtaan ja kiinnostuksen ollessa molemminpuolista, Petteri on nyt palkattu LAGO Helsingin vetäjäksi tittelillä Business Development Manager.

-LAGO on mielestäni nyt hyvässä vaiheessa kasvua varten, sillä sen fasiliteetit, toiminnot ja henkilöstö ovat sillä tasolla, että laajentuminen Länsi-Eurooppaan on oikea ja realistinen tavoite. Minun tärkein tehtäväni nyt alussa on rakentaa vanhojen kontaktieni avulla vahvan partneriverkosto Keski- ja Länsi-Eurooppaan. Samalla alkaa luonnollisesti uusien asiakkaiden haku sekä PK-sektorilta että myös suurempienkin toimijoiden parista, kertoo Petteri Toivonen uuden työnsä ensiaskeleista.

Laajenemisesta valtava hyöty asiakkaille

LAGO hakee kasvulla mahdollisuutta palvella entistäkin paremmin asiakkaitaan. Kun tarjonta laajenee, voidaan asiakkaiden tarpeet Läntisen Euroopan osalta tyydyttää kokonaisvaltaisemmin ja tehokkaammin. Kasvu ja laajeneminen tuovat yhtiölle myös näkyvyyttä ja sitä kautta tunnettuutta Helsingin seudulla ja tämä on avuksi uusien asiakkuuksien syntymiselle. Kaiken keskiössä tulee jatkossakin olemaan LAGOn kultainen periaate: henkilökohtainen hyvä asiakaspalvelu ja siihen liittyvä tehokas tiedottaminen ja joustavuus.

Petteri allekirjoittaa periaatteen täysin:

-Kasvu on tärkeä asia, mutta kaikkein tärkein asia on kuitenkin asiakas. Rahdin pitää olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja asiakkaan tulee kokea tulleensa hyvin palvelluksi.

LAGO -perheen uusin jäsen on kotoisin Espoosta, joten Petterin uusi työpaikka sijaitsee aivan hänen kotikulmillaan. Hän on naimisissa ja kahden jo omillaan asuvan lapsen isä. Petteri Toivonen on asiallisen rempseä 50-vuotias suomalainen mies, joka on saapunut LAGOlle vakaana aikomuksenaan kirjoittaa yhtiön nimi eurooppalaisen rahtiliikenteen historiaan.

Osoitteemme pääkaupunkiseudulla:

LAGO Logistics Oy
Pihatörmä 1 A
02240 Espoo
Finland