LAGO Air & Sea

Lento- ja Merikuljetukset koko maailmaan

Etsitkö kansainvälistä merikuljetusta Suomesta Lähi-Itään? Vai tarvitsetko kenties merikonttia Kiinasta Suomeen? Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous – järjestämme merirahdillesi parhaan kuljetusratkaisun.

Tarjoamme täyskonttikuljetuksia (FCL, Full Container Load) sekä kappaletavarakuljetuksia (LCL, Less than container Load).

Huolehdimme merirahdissa kaikesta alusta loppuun ja varmistamme, että tavarat ovat turvallisesti perillä juuri silloin kuin pitääkin.

LAGO Air & Sea tarjoaa henkilökohtaisia, yksilöllisesti asiakastarpeen mukaan räätälöityjä kuljetuspalveluja.
Tarjoamme kansainvälisiä lento- ja merirahtikuljetuksia. Teemme globaaleja kuljetuspalveluratkaisuja ja perinteisiä ovelta ovelle -kuljetuksia. Kansainväliset kuljetukset ja huolinnan hoidamme yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden avulla. Pidämme asiakkaamme tilanteen tasalla koko toimeksiannon ajan!

Vankka kokemuksemme ja hyvät partnerisuhteet niin kotimaan kuin kansainvälisten logistiikan markkinoilta takaavat, että pystymme tarjoamaan aina parhaan mahdollisen palvelun ja kilpailukykyisimmän hinnan.

Palveluvalikoimaamme kuuluu

Merirahti

Tarjoamme merirahdille täyskonttikuljetuksia (FCL, Full Container Load) sekä kappaletavaralähetyksiä (LCL, Less than container Load).

 

Lentorahti

Saat meiltä lentorahtipalveluja kaikkialle maailmaan. Vankka kuljetus-osaaminen ja laaja partneriverkostomme varmistavat palvelun laadun.