Kappaletavarakuljetukset

Kappaletavarakuljetukset Suomesta Eurooppaan

Etsitkö kansainvälistä kappaletavarakuljetusta Suomesta Eurooppaan? Vai tarvitsetko kenties tuontikuljetusta Euroopasta Suomeen? Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous – järjestämme kappaletavarallesi parhaan kuljetusratkaisun.

Huolehdimme kappaletavarakuljetuksissa kaikesta alusta loppuun ja varmistamme, että tavarat ovat turvallisesti perillä juuri silloin kuin pitääkin.

Viikoittaiset lähdöt kappaletavaralle:

Kuljetamme nopeasti pienemmät lähetyksesi yksittäisestä laatikosta muutamaan lavaan lähes koko Euroopassa. Meillä on viikoittaiset lähdöt Suomesta, Italiasta, Espanjasta, Portugalista, Puolasta, Tsekeistä, Slovakiasta, Unkarista, Romaniasta, Kroatiasta, Sloveniasta, Saksasta, Hollannista ja Belgiasta sekä viennissä että tuonnissa. ”Cross trade” -kuljetukset näiden maiden välillä onnistuvat kumppanuusverkostomme avulla.

LAGO Logistics Oy on saksalaisen kuljetusverkosto “CTL”- Cargo Trans Logistik Ag:n Suomen partneri. CTL-verkostoon kuuluu 170 kansainvälistä kumppania.

Kohdemaamme kappaletavarakuljetuksissa:

Italia
Espanja
Portugali
Puola
Tšekki
Slovakia
Unkari
Romania
Kroatia
Slovenia
Saksa
Belgia
Hollanti

Kysy kappaletavarakuljetuksista:

Haluatko tilata kappaletavarakuljetuksen tai kysyä lisätietoja palveluistamme? Soita 010 30 93 600 tai täytä alareunan lomake.