Kuljetukset Belgia – Suomi

Kuljetukset Belgiasta Suomeen

LAGO Logistics Oy:llä on vuosien kokemus rekkakuljetuksista Belgiasta Suomeen. Yrityksemme huolehtii runsaasti kuljetuksia Belgiasta Suomeen, useista eri lähtökohteista. Kokemuksemme ja paikallistuntemuksemme tekevät meistä nopean ja luotettavan kumppanin Belgian rahtiliikenteeseen.

Kuljetukset Belgiasta Suomeen mm. seuraavista kaupungeista

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi Belgiasta ihan minne tahansa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Bryssel
– Antwerpen
– Gent
– Genk
– Brugge

Kuljetuspalvelut Belgiasta

– Kappaletavarakuljetukset
– Täyskuormat
– Osakuormat
– Pikakuljetukset
– Erikoiskuljetukset
– Projektikuljetukset
– Vaarallisten aineiden kuljetukset
– Intermodaalikuljetukset

Viikottaiset lähdöt Belgiasta

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Belgiasta täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Belgiasta järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Belgiasta

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Belgiasta: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Belgiasta

Me kuljetamme kaikenlaiset rahdit Belgiasta Suomeen: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Pyydä tarjous kuljetukselle Belgiasta Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Belgiasta Suomeen?

Soita: +358 10 30 93 600 tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella:

    « Takaisin

    LAGO Logistics 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

    Website Style. Strony www