Kuljetukset Belgia – Suomi

LAGO Logistics Oy:llä on vuosien kokemus rekkakuljetuksista Belgiasta Suomeen. Yrityksemme huolehtii runsaasti kuljetuksia Belgiasta Suomeen, useista eri lähtökohteista. Kokemuksemme ja paikallistuntemuksemme tekevät meistä nopean ja luotettavan kumppanin Belgian rahtiliikenteeseen.

Kuljetukset Belgiasta Suomeen mm. seuraavista kaupungeista

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi Belgiasta ihan minne tahansa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Bryssel
– Antwerpen
– Gent
– Genk
– Brugge

Kuljetuspalvelut Belgiasta

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikottaiset lähdöt Belgiasta

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Belgiasta täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Belgiasta järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Belgiasta

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Belgiasta: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Belgiasta

Me kuljetamme kaikenlaiset rahdit Belgiasta Suomeen: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Belgiasta Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Belgiasta Suomeen?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Tarvitsetko kuljetuksen
Belgiasta Suomeen?

Pyydä meiltä tarjous!