Maantiekuljetukset

Maantiekuljetukset Eurooppaan tai Euroopasta vuosikymmenten kokemuksella ja osaavan kumppaniverkon avustamana. LAGO Logistics vie rahtisi perille.

Millainen kuljetustarve sinulla on?

Kun sinulla on kuljetustarve, meillä on siihen ratkaisu. Järjestelemme kuljetukset pienille ja suurille rahdeille. Kokenut tiimimme huolehtii aikatauluista ja reittisuunnittelusta sekä toteutuksen seurannasta, jotta sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Trailerikokomme

Käytössäsi ovat seuraavat trailerikoot:

Standard

Coilmulde

Mega

Huckepack

Valitsemme aina kuljetukseen parhaiten sopivan kuljetusmuodon sekä trailerin. Erikoiskuljetuksissa, intermodaalikuljetuksissa ja vaarallisten aineiden kuljetuksissa käytetään niihin sopivaa kuljetuskalustoa.

Kappaletavara kulkee terminaaliemme kautta

Kuljetukset ympäri Eurooppaa

Tiedämme, miten tärkeää on saada tuotteet aikataulussa perille. Siksi tarjoammekin kumppaneidemme kanssa terminaalipalveluita, joiden avulla kappaletavarat liikkuvat nopeasti kohteeseensa.

Laske kuljetuskustannuksia

Tilaa kappaletavarakuljetus ja kerro meille milloin rahdin on oltava perillä. Me hoidamme loput. Haemme rahdin ja järjestelemme sille kuljetuksen terminaaliemme kautta kohteeseen annetussa aikaikkunassa.

Kuljetusaika: 7-9 työpäivää

Haemme rahdin kahden työpäivän sisällä, jonka jälkeen kuljetus jatkaa matkaansa kohdemaan terminaaliin. Kuljetusaika Suomen terminaalistamme kohdemaahan riippuu kohdemaasta, merirahdin sisältävissä kuljetuksissa puhutaan 3-5 vuorokaudesta. Tämän jälkeen paikallinen kumppanimme toimittaa tilauksesi vastaanottajalle.

Nyt myös pikakuljetukset!

Kiire?
Tutustu pikakuljetuksiimme!

Luota kokemukseen,

Saat meiltä osaamista ja asiantuntemusta kansainvälisten kuljetusten suunnitteluun.

Ota meihin yhteyttä

LAGO Logistics 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Website Style. Strony www