Intermodaalikuljetukset

Intermodaalikuljetukset Suomesta Eurooppaan

Intermodaalikuljetukset ovat suuryksikkökuljetuksia, joissa käytetään vähintään kahta eri kuljetustapaa: meidän tapauksessamme tietä ja rautatietä. Intermodaalikuljetukset ovat kokonaistaloudellinen kuljetusvaihtoehto erityisesti, kun junalla päästään kuljettamaan merkittävä osa pitkästä matkasta.

Suurin osa verhotrailereistamme voidaan lastata junan kyytiin. Samalla traileriin voidaan lastata normaalin 24 tonnin sijasta jopa 28 tonnia, eli kuudennes enemmän. Tämä lisää kuljetusmuodon taloudellisuutta. Samalla raideliikenne on monissa tapauksissa tieliikennettä ekologisempi kuljetusmuoto, minkä johdosta intermodaalikuljetusten päästöt ovat usein tieliikennettä matalammat.

Huolehdimme intermodaalikuljetuksissa kaikesta alusta loppuun ja varmistamme, että tavarat ovat turvallisesti perillä juuri silloin kuin pitääkin.

Miten sinä hyödyt intermodaalista?

  • Pienemmät kuljetuskustannukset.
  • Ympäristöystävällisyys: laiva- ja junaosuudet vähentävät kuljetuksen hiilijalanjälkeä.
  • Intermodaalikuljetusten traileriin, Huckepackkiin, voi lastata tavanomaista painavamman kuorman.

Järjestelemme kuljetuksen eri vaiheet siten, että saamme taattua mahdollisimman lyhyet maantieosuudet nopeaa toimitusaikaa unohtamatta.

Vähemmän päästöjä

Käyttämällä rekkaa suurempia kuljetusyksiköitä pitkillä siirtymillä saadaan kuljetuksen hiilijalanjälkeä pienennettyä. Me järjestelemme kuljetuksen siten, että kokonaisekologisuus ja taloudellisuus kohtaavat.

LAGO Logistics 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Website Style. Strony www