Yrityksemme

LAGO Logistics Oy

LAGO Logistics Oy:n toiminta juontaa juurensa yli 30 vuoden takaa, kun Arto ja Kaija Hyödynmaa perustivat Tampereen Express-Huolinta Oy:n 1984. Italia oli alusta alkaen liikenteen kohdemaista suurin. Asiakkaina oli ja on yhä edelleen paljon kenkä- ja huonekaluteollisuutta, joille kuljetettiin italialaista nahkaa.

Vuonna 2003 Express-Huolinta perusti yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Scortrans S.r.l. kanssa Scortexpress Oy:n. Italian tuontiliikenne eriytettiin pelkästään sen hoidettavaksi. Nykyään Scortexpress Oy hoitaa Italian lisäksi Espanjan ja Portugalin tuontiliikennettä.

Vuoden 2017 alussa Tampereen Express-Huolinta perusti Puolan Gdyniaan tytäryrityksen: syntyi LAGO Logistics Sp. z o.o. Näin haluttiin kehittää Suomen ja Puolan välistä liikennettä sekä vahvistaa yrityksen asemaa kansainvälisillä markkinoilla.

Joulukuussa 2017 Tampereen Express-Huolinta Oy muutti toiminimensä LAGO Logistics Oy:ksi vahvistaakseen brändiään osoittamaan kansainvälisempään suuntaan. Vaikka nimi vaihtui, toimintamme perusta on sama kuin ennenkin: emme lepää laakereilla, vaan kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme. Kulkemalla kehityksen kärjessä voimme palvella asiakkaitamme muuttuvassa maailmassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kerro,
kuinka voimme auttaa

notebook