Kuljetukset Suomi – Belgia

LAGO Logistics Oy järjestelee maantiekuljetukset Suomen ja Belgian välillä. Meillä on vahva rutiini ja paikallisosaaminen Belgian rahtiliikenteeseen, joten olemme turvallinen ja tehokas kumppani.

Kuljetukset Suomesta Belgiaan mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi Belgiassa ihan minne tahansa rekalla tai pakettiautolla pääsee, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Bryssel
– Antwerpen
– Gent
– Genk
– Brugge

Kuljetuspalvelut Belgiaan

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Belgiaan

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Belgiaan täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Belgiaan järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Belgiaan

Meiltä onnistuu kaikki kuljetuskoot. Lähetyskokomme Belgiaan ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Belgiaan

Me kuljetamme kaikenlaiset rahdit Suomesta Belgiaan: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Belgiaan

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Suomesta Belgiaan?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko
kuljetuksen Belgiaan?

Ota yhteyttä!