Kuljetukset Espanja – Suomi

LAGO Logistics Oy on kokenut toimija Espanjan ja Suomen välisessä rahtiliikenteessä. Yrityksemme huolehtii runsaasti kuljetuksia Espanjasta Suomeen, useista eri lähtöpaikoista. Rutiini ja paikallisten olosuhteiden tuntemuksemme tekee meistä luotettavan kumppanin Espanjan liikenteeseen. Espanjasta tulevissa rahdeissa kumppanimme on Scort Express.

Kuljetukset Espanjasta Suomeen mm. seuraavista kaupungeista

Kuljettamme rahtisi mistä päin Espanjaa tahansa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen jostain seuraavista lähtöpaikoista:

– Barcelona
– Madrid
– Bilbao
– Zaragoza
– Valencia
– Sevilla

Kuljetuspalvelut Espanjasta

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikottaiset lähdöt Espanjasta

Meillä on viikoittaiset lähdöt Espanjasta Suomeen täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Espanjasta järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Espanjasta

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Espanjasta: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Espanjasta

Me kuljetamme kaikenlaiset rahdit Espanjasta Suomeen: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Espanjasta Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Espanjasta Suomeen?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Tarvitsetko kuljetuksen
Espanjasta Suomeen?

Pyydä meiltä tarjous!