Kuljetukset Suomi – Espanja

L

AGO Logistics Oy on rutinoitunut ja luotettava yhteistyökumppani rahdin kuljetuksissa Espanjaan. Järjestämme viikoittain rahtia Espanjaan, useisiin eri kohteisiin. Pitkä kokemuksemme ja siitä kumpuava paikallistuntemuksemme tekee meistä asiantuntevan ja turvallisen kumppanin Espanjan liikenteeseen.

Kuljetukset Suomesta Espanjaan mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics vie rahtisi minne päin Espanjaa tahansa, mutta pääsääntöisesti asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Barcelona
– Madrid
– Bilbao
– Zaragoza
– Valencia
– Sevilla

Kuljetuspalvelut Espanjaan

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Espanjaan

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Espanjaan täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Espanjaan järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Espanjaan

Meiltä onnistuu kaikki kuljetuskoot. Lähetyskokomme Espanjaan ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Espanjaan

Me kuljetamme kaikenlaiset rahdit Suomesta Espanjaan: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Espanjaan

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Suomesta Espanjaan?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko
kuljetuksen Espanjaan?

Ota yhteyttä!