Kuljetukset Hollanti – Suomi

LAGO Logistics hoitaa rahdin Hollannista Suomeen. Yrityksemme huolehtii viikoittain kuljetuksia Hollannista Suomeen useista eri lähtökohteista. Paikallistuntemuksemme ja rutiinimme tekee meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin Hollannin rahtiliikenteeseen.

Kuljetukset Hollannista Suomeen mm. seuraavista kaupungeista

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi mistä tahansa Hollannissa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen jostakin seuraavista lähtökohteista:

– Amsterdam
– Rotterdam
– Haag
– Assen
– Groningen
– Zwolle
– Utrecht

Kuljetuspalvelut Hollannista

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikottaiset lähdöt Hollannista

Meillä on viikoittaiset lähdöt Hollannista Suomeen täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Hollannista järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Hollannista

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Hollannista: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Hollannista

Yhtiömme kuljettaa kaikki rahtityypit Hollannista Suomeen. Valikoimastamme löytyvät: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Hollannista Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Hollannista Suomeen?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Tarvitsetko kuljetuksen
Hollannista Suomeen?

Pyydä meiltä tarjous!