Kuljetukset Suomi – Hollanti

Kuljetukset Suomesta Hollantiin

LAGO Logistics Oy:llä on vuosien kokemus rekkakuljetuksista Hollannista Suomeen. Yrityksemme huolehtii viikoittain kuljetuksia Alankomaista Suomeen, useista eri lähtökohteista. Paikallistuntemuksemme ja rutiinimme tekee meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin Hollannin rahtiliikenteeseen.

Kuljetukset Suomesta Hollantiin mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi minne tahansa Hollannissa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Amsterdam
– Rotterdam
– Haag
– Assen
– Groningen
– Zwolle
– Utrecht

Kuljetuspalvelut Hollantiin

– Kappaletavarakuljetukset
– Täyskuormat
– Osakuormat
– Pikakuljetukset
– Erikoiskuljetukset
– Projektikuljetukset
– Vaarallisten aineiden kuljetukset
– Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Hollantiin

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Hollantiin täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Alankomaihin järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Hollantiin

Meiltä onnistuu kaikki kuljetuskoot. Lähetyskokomme Hollantiin ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Hollantiin

Me kuljetamme kaikenlaiset rahdit Suomesta Hollantiin: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Hollantiin

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Suomesta Alankomaihin?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

LAGO Logistics 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Website Style. Strony www