Kuljetukset Italia – Suomi

LAGO Logistics Oy:llä on jo 35 vuotta kokemusta rekkakuljetuksista Italiasta Suomeen. LAGO huolehtii jatkuvasti rahtien kuljetuksia useista eri kohteista Italiasta. Kuljetamme lähetyksesi nopeasti ja tehokkaasti kohteeseensa. Italiasta tulevassa rahdissa kumppanimme on Scort Express.

Kuljetukset Italiasta Suomeen mm. seuraavista kaupungeista

Kuljettamme rahtisi mistä päin Italiaa tahansa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen jostain seuraavista lähtöpaikoista:

– Milano
– Bologna
– Firenze
– Rooma
– Napoli
– Palermo
– Torino
– Venetsia

Kuljetuspalvelut Italiasta

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikottaiset lähdöt Italiasta

Meillä on viikoittaiset lähdöt Italiasta Suomeen täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Italiasta järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Italiasta

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Italiasta: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Italiasta

Me kuljetamme kaikenlaiset rahdit Italiasta Suomeen: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Italiasta Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Italiasta Suomeen?

Ota meihin yhteyttä!

Tutustu Scort Expressiin »

« Takaisin

Tarvitsetko kuljetuksen
Italiasta Suomeen?

Pyydä meiltä tarjous!