Kuljetukset Suomi – Italia

LAGO Logistics Oy:llä on jo 35 vuotta kokemusta rekkakuljetuksista Italiaan. LAGO huolehtii joka viikko rahtien kuljetuksia useisiin eri kohteisiin Italiassa. Kuljetamme lähetyksesi nopeasti ja tehokkaasti kohteeseensa. Reitillä kumppaninamme on Scort Express.

Kuljetukset Suomesta Italiaan mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics toimittaa rahdin mihin tahansa Italiassa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Milano
– Bologna
– Firenze
– Rooma
– Napoli
– Palermo
– Torino
– Venetsia

Kuljetuspalvelut Italiaan

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Italiaan

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Italiaan täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Italiaan järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Italiaan

Meiltä onnistuu kaikki kuljetuskoot. Lähetyskokomme Italiaan ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Italiaan

Me kuljetamme kaikenlaiset rahdit Suomesta Italiaan: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Italiaan

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Suomesta Italiaan?

Ota meihin yhteyttä!

Tutustu Scort Expressiin »

« Takaisin

Haluatko
kuljetuksen Italiaan?

Ota yhteyttä!