Kuljetukset Kroatia – Suomi

LAGO Logistics Oy:llä on vuosien kokemus rekkakuljetuksista Kroatiasta Suomeen. Järjestelemme runsaasti rahtiliikennettä Kroatiasta, useista eri lähtökohteista. Tunnemme Kroatian olosuhteet ja toimintatavat, joten olemme luotettava ja tehokas kumppani Kroatian rahtiliikenteeseen.

Kuljetukset Kroatiasta Suomeen mm. seuraavista kaupungeista

LAGO Logistics järjestää rahtisi mistä päin tahansa Kroatiaa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen jostakin näistä lähtökohteista:

– Zagreb
– Varaždin
– Karlovac
– Rijeka
– Osijek

Kuljetuspalvelut Kroatiasta

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikottaiset lähdöt Kroatiasta

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Kroatiasta täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Kroatiasta järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Kroatiasta

Kaikki kuljetuskoot onnistuvat. Lähetyskokomme Kroatiasta ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Kroatiasta

Yhtiömme kuljettaa kaikki rahtityypit Kroatiasta Suomeen. Valikoimastamme löytyvät: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Kroatiasta Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Kroatiasta Suomeen?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Tarvitsetko kuljetuksen
Kroatiasta Suomeen?

Pyydä meiltä tarjous!