Kuljetukset Suomi – Kroatia

LAGO Logistics Oy:llä on vuosien kokemus rekkakuljetuksista Kroatiaan. Huolehdimme jatkuvasti kuljetuksia Kroatiaan, useisiin eri kohteisiin. Tunnemme paikalliset olosuhteet ja säädökset, joten olemme Kroatian liikenteeseen luotettava ja tehokas kumppani.

Kuljetukset Suomesta Kroatiaan mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics järjestää rahtisi minne tahansa Kroatiassa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin näistä määränpäistä:

– Zagreb
– Varaždin
– Karlovac
– Rijeka
– Osijek

Kuljetuspalvelut Kroatiaan

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Kroatiaan

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Kroatiaan täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Kroatiaan järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Kroatiaan

Kaikki kuljetuskoot onnistuvat. Lähetyskokomme Kroatiaan ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Kroatiaan

Yhtiömme kuljettaa kaikki rahtityypit Suomesta Kroatiaan. Valikoimastamme löytyvät: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Kroatiaan

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Suomesta Kroatiaan?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko
kuljetuksen Kroatiaan?

Ota yhteyttä!