Kuljetukset Portugali – Suomi

LAGO Logistics Oy:llä on vuosien kokemus rekkakuljetuksista Portugalista Suomeen. Yrityksemme huolehtii jatkuvasti rahteja Portugalista, useista eri lähtöpaikoista. Paikallistuntemuksemme ja rutiinimme tekee meistä luotettavan kumppanin Portugalin rahtiliikenteeseen. Kumppanimme reitillä on Scort Express.

Kuljetukset Portugalista Suomeen mm. seuraavista kaupungeista

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi mistä päin Portugalia tahansa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen jostain seuraavista lähtöpaikoista:

– Porto
– Lissabon
– Braga
– Setubal
– Figueira da Foz

Kuljetuspalvelut Portugalista

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikottaiset lähdöt Portugalista

Meillä on viikoittaiset lähdöt Portugalista Suomeen täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Espanjasta järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Portugalista

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Portugalista: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Portugalista

Me kuljetamme kaikenlaiset rahdit Portugalista Suomeen: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Portugalista Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Portugalista Suomeen?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Tarvitsetko kuljetuksen
Portugalista Suomeen?

Pyydä meiltä tarjous!