Kuljetukset Puola – Suomi

LAGO Logistics Oy:llä on vuosien kokemus rekkakuljetuksista Puolasta. Yrityksemme huolehtii päivittäin kuljetuksia Puolasta Suomeen, useisiin eri kohteisiin. LAGO Logisticsilla on omat toimipisteet Puolassa Gdanskin vieressä Gdyniassa ja Krakovan lähellä Bielsko-Białassa: täten olemme aito paikallistuntija, joka osaa Puolan toimintatavat.

Kuljetukset Puolasta Suomeen mm. seuraavista kohteista

Meillä on päivittäisiä kuljetuksia mm. seuraavista paikoista:

– Varsova
– Krakova
– Łódź
– Wrocław
– Poznań
– Gdańsk
– Gdynia
– Szczecin
– Bydgoszcz
– Lublin
– Katowice

Kuljetuspalvelut Puolasta

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Päivittäiset lähdöt Puolasta

LAGO Logisticsilla on päivittäin lähtöjä Puolasta täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Puolasta järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetusajat Puolasta

Kuljetusajat Puolasta Suomeen ovat kohtuulliset, sillä Puola on lähellä. Nopeimmillaan pikakuljetus on Suomessa vuorokauden sisällä lähetyksen noudosta. Täyskuormalla matka kestää muutaman päivän kohteesta riippuen.

Kuljetuskoot Puolasta

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Puolasta: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Puolasta

Kuljetamme kaikki rahdit Puolasta Suomeen: valikoimastamme löytyvät kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeesta riippuen, käytössä on pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpötilahallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Puolasta Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Puolasta Suomeen?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko kuljetuksen
Puolasta Suomeen?

Pyydä tarjous!