Kuljetukset Suomi – Puola

LAGO Logistics Oy:llä on vuosien kokemus rekkakuljetuksista Puolaan. Yrityksemme huolehtii viikoittain kuljetuksia Suomesta Puolaan, useisiin eri kohteisiin. Kuljetamme lähetyksesi tehokkaasti omalla kalustollamme tai yhteistyössä Puolan vientikuljetuksiin erikoistuneiden kumppaneidemme kanssa. LAGO Logisticsilla on omat toimipisteet Puolassa Gdanskin vieressä Gdyniassa ja lähellä Krakovaa Bielsko-Białassa: täten olemme aito paikallistuntija, joka osaa Puolan toimintatavat.

Kuljetukset Suomesta Puolaan mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi Puolassa minne tahansa rekalla pääsee, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Varsova
– Krakova
– Łódź
– Wrocław
– Poznań
– Gdańsk
– Gdynia
– Szczecin
– Bydgoszcz
– Lublin
– Katowice

Kuljetuspalvelut Puolaan

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Kaksi lähtöä viikossa Puolaan

LAGO Logisticsilla on kaksi lähtöä viikossa Puolaan täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Puolaan järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetusajat Puolaan

Kuljetusajat Puolaan ovat kohtuulliset, sillä Puola on lähellä. Nopeimmillaan pikakuljetus on Puolassa vuorokauden sisällä lähetyksen noudosta. Täyskuormalla matka kestää muutaman työpäivän kohteesta riippuen.

Kuljetuskoot Puolaan

Meiltä onnistuu kaikki kuljetuskoot: Lähetyskokomme Puolaan ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Puolaan

Kuljetamme kaikki rahdit Suomesta Puolaan: valikoimastamme löytyvät kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeesta riippuen, käytössä on pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpötilahallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Puolaan

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Suomesta Puolaan?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko
kuljetuksen Puolaan?

Ota yhteyttä!