Kuljetukset Romania – Suomi

LAGO Logistics Oy on rutinoitunut rahdin järjestäjä Romaniasta Suomeen. Yrityksemme huolehtii jatkuvasti rekkakuljetuksia Romaniasta, useista eri lähtökohteista. Paikallisten olosuhteiden ja säännöstöjen tuntemuksemme tekee meistä luotettavan ja osaavan kumppanin Romanian rahtiliikenteeseen.

Kuljetukset Romaniasta Suomeen mm. seuraavista kohteista

LAGO Logistics järjestää rahtisi ihan mistä päin Romaniaa tahansa, mutta useimmiten asiakkaamme ovat tilanneet kuljetuksen jostakin seuraavista lähtökohteista:

– Bukarest
– Cluj-Napoca
– Timişoara
– Craiova
– Oradea

Kuljetuspalvelut Romaniasta

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Romaniasta

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Romaniasta täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Romaniasta järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Romaniasta

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Romaniasta: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Romaniasta

Kuljetamme kaikki rahdit Romaniasta Suomeen: valikoimastamme löytyvät kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeesta riippuen, käytössä on pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpötilahallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Romaniasta Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Romaniasta Suomeen?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko kuljetuksen
Romaniasta Suomeen?

Pyydä tarjous!