Kuljetukset Suomi – Romania

LAGO Logistics Oy on kokenut ja rutinoitunut rekkakuljetusten järjestäjä Romaniaan. Yrityksemme huolehtii kuljetuksia useisiin eri kohteisiin Romaniassa ja tunnemme hyvin paikalliset toimintatavat ja säännöstöt.

Kuljetukset Suomesta Romaniaan mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi Romaniassa minne tahansa rekalla pääsee, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Bukarest
– Cluj-Napoca
– Timişoara
– Craiova
– Oradea

Kuljetuspalvelut Romaniaan

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikottaiset lähdöt Romaniaan

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Romaniaan täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Romaniaan järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Romaniaan

Meiltä onnistuu kaikki kuljetuskoot: Lähetyskokomme Romaniaan ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Romaniaan

Yhtiömme kuljettaa kaikki rahtityypit Suomesta Romaniaan. Valikoimastamme löytyvät: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Romaniaan

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Suomesta Romaniaan?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko
kuljetuksen Romaniaan?

Ota yhteyttä!