Kuljetukset Saksa – Suomi

LAGO Logistics Oy:llä on vuosien kokemus rekkakuljetuksista Saksasta Suomeen. Yrityksemme huolehtii viikoittain rahteja Saksasta Suomeen, useista eri lähtökohteista. Rutiinimme tekee meistä tehokkaan ja nopean kumppanin Saksan rahtiliikenteeseen.

Kuljetukset Saksasta Suomeen mm. seuraavista kohteista

LAGO Logistics järjestää rahtisi ihan mistä päin Saksaa tahansa, mutta useimmiten asiakkaamme ovat tilanneet kuljetuksen jostakin seuraavista lähtökohteista:

– Berliini
– Hampuri
– München
– Köln
– Frankfurt
– Stuttgart
– Düsseldorf
– Dortmund
– Hannover
– Bremen
– Nürnberg
– Dresden

Kuljetuspalvelut Saksasta

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Saksasta

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Saksasta täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Saksasta järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Saksasta

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Saksasta: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Saksasta

Kuljetamme kaikki rahdit Saksasta Suomeen: valikoimastamme löytyvät kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeesta riippuen, käytössä on pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpötilahallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Saksasta Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Saksasta Suomeen?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko kuljetuksen
Saksasta Suomeen?

Pyydä tarjous!