Kuljetukset Suomi – Saksa

LAGO Logistics Oy omaa vuosien kokemuksen Suomen ja Saksan välisistä rekkakuljetuksista. Yrityksemme huolehtii viikoittain kuljetuksia Suomesta Saksaan, useisiin eri kohteisiin. Rutiini ja paikallistuntemus tekevät meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin Saksan liikenteeseen.

Kuljetukset Suomesta Saksaan mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi Saksassa minne tahansa rekalla pääsee, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Berliini
– Hampuri
– München
– Köln
– Frankfurt
– Stuttgart
– Düsseldorf
– Dortmund
– Hannover
– Bremen
– Nürnberg
– Dresden

Kuljetuspalvelut Saksaan

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Saksaan

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Saksaan täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Saksaan järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Saksaan

Meiltä onnistuu kaikki kuljetuskoot. Lähetyskokomme Saksaan ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Saksaan

Yhtiömme kuljettaa kaikki rahtityypit Suomesta Saksaan. Valikoimastamme löytyvät: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Saksaan

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Suomesta Saksaan?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko
kuljetuksen Saksaan?

Ota yhteyttä!