Kuljetukset Slovakia – Suomi

Kuljetukset Slovakiasta Suomeen

LAGO Logistics Oy:llä on pitkä kokemus rahtikuljetuksista Slovakiasta Suomeen. Yrityksemme järjestää runsaasti kuljetuksia Slovakiasta Suomeen, useista eri lähtöpaikoista. Rutiinimme ja paikallisten olojen tuntemuksemme tekevät meistä tehokkaan ja luotettavan kumppanin Slovakian rekkaliikenteeseen.

Kuljetukset Slovakiasta Suomeen mm. seuraavista kohteista

LAGO Logistics kuljettaa kuormasi mistä päin Slovakiaa tahansa, mutta yleensä asiakkaamme pyytävät kuljetuksen jostakin näistä lähtöpaikoista:

– Bratislava
– Trnava
– Košice
– Trencin
– Nitra

Kuljetuspalvelut Slovakiasta

– Kappaletavarakuljetukset
– Täyskuormat
– Osakuormat
– Pikakuljetukset
– Erikoiskuljetukset
– Projektikuljetukset
– Vaarallisten aineiden kuljetukset
– Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Slovakiasta

Lago Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Slovakiasta täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Slovakiasta järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Slovakiasta

Meillä onnistuu kaikki kuljetuskoot Slovakiasta: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Slovakiasta

Me kuljetamme kaikenlaista rahtia Slovakiasta Suomeen: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Pyydä tarjous kuljetukselle Slovakiasta Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Slovakiasta Suomeen?

Soita: +358 10 30 93 600 tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella:

    « Takaisin

    LAGO Logistics 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

    Website Style. Strony www