Kuljetukset Slovakia – Suomi

LAGO Logistics Oy:llä on pitkä kokemus rahtikuljetuksista Slovakiasta Suomeen. Yrityksemme järjestää runsaasti kuljetuksia Slovakiasta Suomeen, useista eri lähtöpaikoista. Rutiinimme ja paikallisten olojen tuntemuksemme tekevät meistä tehokkaan ja luotettavan kumppanin Slovakian rekkaliikenteeseen.

Kuljetukset Slovakiasta Suomeen mm. seuraavista kohteista

LAGO Logistics kuljettaa kuormasi mistä päin Slovakiaa tahansa, mutta yleensä asiakkaamme pyytävät kuljetuksen jostakin näistä lähtöpaikoista:

– Bratislava
– Trnava
– Košice
– Trencin
– Nitra

Kuljetuspalvelut Slovakiasta

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Slovakiasta

Lago Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Slovakiasta täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Slovakiasta järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Slovakiasta

Meillä onnistuu kaikki kuljetuskoot Slovakiasta: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Slovakiasta

Me kuljetamme kaikenlaista rahtia Slovakiasta Suomeen: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Slovakiasta Suomeen

Tarvitsetko rahdillesi kuljetuksen Slovakiasta Suomeen? Ota meihin yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko kuljetuksen
Slovakia Suomeen?

Pyydä tarjous!