Kuljetukset Suomi – Slovakia

LAGO Logistics omaa vuosien kokemuksen rekkakuljetuksista Slovakiaan. Yrityksemme järjestää viikoittain kuljetuksia Suomen ja Slovakian välillä lukuisiin eri kohteisiin. Paikallistuntemuksemme yhdessä vankan rutiinin kanssa tekee meistä luotettavan ja nopean kumppanin Slovakian rahteihin.

Kuljetukset Suomesta Slovakiaan mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics kuljettaa kuormasi minne päin Slovakiaa tahansa, mutta yleensä asiakkaamme pyytävät kuljetuksen johonkin näistä määränpäistä:

– Bratislava
– Trnava
– Košice
– Trencin
– Nitra

Kuljetuspalvelut Slovakiaan

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Slovakiaan

Lago Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Slovakiaan täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Slovakiaan järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Slovakiaan

Meillä onnistuu kaikki kuljetuskoot. Lähetyskokomme Slovakiaan ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Slovakiaan

Me kuljetamme kaikenlaista rahtia Suomesta Slovakiaan: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Slovakiaan

Onko sinulla rahtia, joka pitäisi kuljettaa Suomesta Slovakiaan?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko
kuljetuksen Slovakiaan?

Ota yhteyttä!