Kuljetukset Slovenia – Suomi

LAGO Logistics Oy on kokenut rekkakuljetusten järjestäjä Sloveniasta Suomeen. Yrityksemme huolehtii jatkuvasti kuljetuksia Sloveniasta Suomeen, useista eri lähtökohteista. Kokemuksemme Slovenian rahtiliikenteestä tekee meistä tehokkaan ja luotettavan kumppanin.

Kuljetukset Sloveniasta Suomeen mm. seuraavista kohteista

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi Sloveniasta mistä tahansa rekalla vain pääsee, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen jostakin seuraavista lähtökohteista:

– Ljubljana
– Maribor
– Kranj
– Celje
– Koper

Kuljetuspalvelut Sloveniasta

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Sloveniasta

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Sloveniasta täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Sloveniasta järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Sloveniasta

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Sloveniasta: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Sloveniasta

Kuljetamme kaikki rahdit Sloveniasta Suomeen: valikoimastamme löytyvät kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeesta riippuen, käytössä on pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpötilahallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Sloveniasta Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Sloveniasta Suomeen?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko kuljetuksen
Sloveniasta Suomeen?

Pyydä tarjous!