Kuljetukset Suomi – Slovenia

LAGO Logistics Oy on kokenut ja luotettava rekkakuljetusten järjestäjä Sloveniaan. Kokemuksemme ansiosta meillä on paikallistuntemusta ja tunnemme sikäläiset toimintatavat. Yrityksemme huolehtii jatkuvasti kuljetuksia Suomesta Sloveniaan, useisiin eri kohteisiin.

Kuljetukset Suomesta Sloveniaan mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi Sloveniassa minne tahansa rekalla pääsee, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Ljubljana
– Maribor
– Kranj
– Celje
– Koper

Kuljetuspalvelut Sloveniaan

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Sloveniaan

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Sloveniaan täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Sloveniaan järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Sloveniaan

Meiltä onnistuu kaikki kuljetuskoot. Lähetyskokomme Sloveniaan ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Sloveniaan

Yhtiömme kuljettaa kaikki rahtityypit Suomesta Sloveniaan. Valikoimastamme löytyvät: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Sloveniaan

Onko sinulla rahtia, joka pitäisi kuljettaa Suomesta Sloveniaan?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko
kuljetuksen Sloveniaan?

Ota yhteyttä!