Kuljetukset Suomi – Tsekki

LAGO Logistics Oy:llä on pitkä kokemus rekkakuljetuksista Tšekkiin. Yrityksemme huolehtii viikoittain rahteja Suomesta Tšekkiin, useisiin eri kohteisiin. Kuljetamme lähetyksesi nopeasti ja tehokkaasti sen määränpäähän missä tahansa Tšekissä. Tunnemme paikalliset olot ja toimintatavat, joten olemme pätevä kumppani Tšekin liikenteeseen.

Kuljetukset Suomesta Tšekkiin mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi Tšekissä minne tahansa rekalla pääsee, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Praha
– Brno
– Ostrava
– Plzeň
– Pardubice
– Karlovy Vary

Kuljetuspalvelut Tšekkiin

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Tšekkiin

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Tšekkiin täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Tšekkiin järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Tšekkiin

Meiltä onnistuu kaikki kuljetuskoot. Lähetyskokomme Tšekkiin ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Tšekkiin

Yhtiömme kuljettaa kaikki rahtityypit Suomesta Tšekkiin. Valikoimastamme löytyvät: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Tšekkiin

Onko sinulla rahtia, joka pitäisi kuljettaa Suomesta Tšekkiin?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko
kuljetuksen Tsekkiin?

Ota yhteyttä!