Kuljetukset Tšekki – Suomi

Kuljetukset Tšekistä Suomeen

LAGO Logistics Oy:llä on runsaasti kokemusta rekkakuljetuksista Tšekistä Suomeen. Huolehdimme jatkuvasti rahteja Tšekistä Suomeen, useista eri lähtöpaikoista. Paikallistuntemuksemme ja rutiinimme tekevät meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin rahtiliikenteeseen Tšekistä.

Kuljetukset Tšekistä Suomeen mm. seuraavista kohteista

LAGO Logistics kuljettaa rahtisi mistä päin Tšekkiä tahansa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen jostain seuraavista lähtöpaikoista:

– Praha
– Brno
– Ostrava
– Plzeň
– Pardubice
– Karlovy Vary

Kuljetuspalvelut Tšekistä

– Kappaletavarakuljetukset
– Täyskuormat
– Osakuormat
– Pikakuljetukset
– Erikoiskuljetukset
– Projektikuljetukset
– Vaarallisten aineiden kuljetukset
– Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Tšekistä

Lago Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Tšekistä täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Tšekistä järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Tšekistä

Meillä onnistuu kaikki kuljetuskoot Tšekistä: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Tšekistä

Kuljetamme kaikki erilaiset rahdit Tšekistä Suomeen: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Pyydä tarjous kuljetukselle Tsekistä Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Tsekistä Suomeen?

Soita: +358 10 30 93 600 tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella:

    « Takaisin

    LAGO Logistics 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

    Website Style. Strony www