Kuljetukset Suomi – Unkari

LAGO Logistics Oy on hoitanut rekkakuljetuksia Unkariin jo pitkään. Kokemus on tuonut vahvan osaamisen ja rutiinin rahtien järjestämiseen Suomen ja Unkarin välillä.

Kuljetukset Suomesta Unkariin mm. seuraavin kohteisiin

LAGO Logistics vie kuormasi mihin päin Unkaria tahansa, mutta useimmiten asiakkaamme tilaavat kuljetuksen johonkin seuraavista kohteista:

– Budapest
– Visegrád
– Győr
– Debrecen
– Miskolc

Kuljetuspalvelut Unkariin

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Unkariin

LAGO Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Unkariin täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Unkariin järjestelemme tilauksesta.

Kuljetuskoot Unkariin

Meiltä onnistuu kaikki kuljetuskoot. Lähetyskokomme Unkariin ovat: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Unkariin

Yhtiömme kuljettaa kaikki rahtityypit Suomesta Unkariin. Valikoimastamme löytyvät: kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeestasi riippuu, onko käytössä pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpöhallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Suomesta Unkariin

Onko sinulla rahtia, joka pitäisi kuljettaa Suomesta Unkariin?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko
kuljetuksen Unkariin?

Ota yhteyttä!