Kuljetukset Unkari – Suomi

Kuljetukset Unkarista Suomeen

LAGO Logistics Oy:llä on vankka kokemus ja osaaminen rekkakuljetuksista Unkarista Suomeen. Yrityksemme järjestää jatkuvasti rahteja Unkarista, useista eri lähtöpaikoista. Kokemus ja paikallistuntemus tekevät meistä osaavan ja tehokkaan kumppanin Unkarin rehtiliikenteeseen.

Kuljetukset Unkarista Suomeen mm. seuraavista kohteista

LAGO Logistics kuljettaa kuormasi mistä päin Unkaria tahansa, mutta yleensä asiakkaamme pyytävät kuljetuksen jostakin näistä lähtöpaikoista:

– Budapest
– Visegrád
– Győr
– Debrecen
– Miskolc

Kuljetuspalvelut Unkarista

– Kappaletavarakuljetukset
– Täyskuormat
– Osakuormat
– Pikakuljetukset
– Erikoiskuljetukset
– Projektikuljetukset
– Vaarallisten aineiden kuljetukset
– Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Unkarista

Lago Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Unkarista täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Unkarista järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Unkarista

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Unkarista: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Unkarista

Kuljetamme kaikki rahdit Unkarista Suomeen: valikoimastamme löytyvät kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeesta riippuen, käytössä on pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpötilahallittu traileri.

Pyydä tarjous kuljetukselle Unkarista Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Unkarista Suomeen?

Soita: +358 10 30 93 600 tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella:

    « Takaisin

    LAGO Logistics 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

    Website Style. Strony www