Kuljetukset Unkari – Suomi

LAGO Logistics Oy:llä on vankka kokemus ja osaaminen rekkakuljetuksista Unkarista Suomeen. Yrityksemme järjestää jatkuvasti rahteja Unkarista, useista eri lähtöpaikoista. Kokemus ja paikallistuntemus tekevät meistä osaavan ja tehokkaan kumppanin Unkarin rehtiliikenteeseen.

Kuljetukset Unkarista Suomeen mm. seuraavista kohteista

LAGO Logistics kuljettaa kuormasi mistä päin Unkaria tahansa, mutta yleensä asiakkaamme pyytävät kuljetuksen jostakin näistä lähtöpaikoista:

– Budapest
– Visegrád
– Győr
– Debrecen
– Miskolc

Kuljetuspalvelut Unkarista

Kappaletavarakuljetukset
Täyskuormat
Osakuormat
Pikakuljetukset
Erikoiskuljetukset
Projektikuljetukset
Vaarallisten aineiden kuljetukset
Intermodaalikuljetukset

Viikoittaiset lähdöt Unkarista

Lago Logisticsilla on viikoittaiset lähdöt Unkarista täyskuormille (FTL), osakuormille (LTL) ja kappaletavaralle. Pikakuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoiskuljetukset Unkarista järjestelemme sopimuksen mukaan.

Kuljetuskoot Unkarista

Meiltä onnistuvat kaikki kuljetuskoot Unkarista: paketit, lavat, kappaletavara, LTL (osakuormat) ja FTL (täydet kuormat). Suurimmissa rahdeissa käytämme megatrailereita tai erikoiskuljetusta.

Kuljetustyypit Unkarista

Kuljetamme kaikki rahdit Unkarista Suomeen: valikoimastamme löytyvät kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja pakastekuljetukset. Kuljetustarpeesta riippuen, käytössä on pakettiauto, verhokylkinen pressutraileri, eurotraileri, megatraileri, kaappitraileri tai lämpötilahallittu traileri.

Kysy kuljetuksista Unkarista Suomeen

Onko sinulla tarvetta kuljetukselle Unkarista Suomeen?

Ota meihin yhteyttä!

« Takaisin

Haluatko kuljetuksen
Unkarista Suomeen?

Pyydä tarjous!