Huolinta

Huolinta – Olemme vierelläsi kansainvälisen kaupan logistiikassa

Huolinta on elintärkeä osa kansainvälistä kauppaa ja logistiikkaa. Huolinnan myötä tavaroiden tuonti ja vienti sujuu sujuvasti ja tehokkaasti. LAGO Logistics tarjoaa kattavat huolintapalvelut, jotka varmistavat tavaroiden oikea-aikaisen ja turvallisen toimituksen vallitsevan lainsäädännön mukaan.

LAGO Tulli huolinta ja tullaus – Huoleton tapa hoitaa tuontitullaukset ja vientitullaukset

Tullihuolinta kattaa laajan joukon toimintoja, jotka varmistavat tavaroiden oikeanlaisen kuljetuksen maasta toiseen tullilaki ja verolait huomioiden. Tarjoamme huolintapalvelut tuontitullauksesta vientitullaukseen ja passituksiin. Tarjoamme asiantuntijapalvelua kaikkiin tullauksiin liittyvissä kysymyksissä.

Tullaus on keskeinen osa kansainvälistä kauppaa. Sen tarkoituksena on varmistaa, että tavarat liikkuvat määräysten mukaan ja että kaikki tarvittavat maksut tavaran vapaan kulun mahdollistamiseksi on suoritettu. Tarjoamme kattavia tullauspalveluja, joihin kuuluvat tuontitullaus, vientitullaus, passitus T1, T2 JA T2F ja EUR-1 alkuperätodistus. Näin varmistamme, että tuotteet liikkuvat nopeasti ja tehokkaasti. Suomen vastaavaviranomainen on tulli.

Vientiselvitys ja poistumisvahvistettu luovutuspäätös

Oikeanlainen vientiselvitys on avainasemassa vientituotteiden sujuvassa kuljetuksessa. Tarjoamme palveluitamme vientiselvityksen tekemisessä niin, että saat joka lähetyksellesi varmasti poistumisvahvistetun luovutuspäätöksen. Poistumisvahvistettu luovutuspäätös on todistus, että vientituotteet ovat kulkeneet määränpäähänsä oikeaoppisesti. Poistumisvahvistettu luovutuspäätös toimii verottajalle todistuksena tavaran poistumisesta EU:n yhteisöalueelta. Vientiselvitystä tarvitaan tavaran viennissä yhteisöalueen tai yhteisön veroalueen ulkopuolelle. Esimerkiksi viedessä tavaraa Kiinaan, Sveitsiin tai San Marinoon.

Huolintaliike LAGO Logistics- Ammattitaitoinen kumppani logistiikan haasteisiin

LAGO Logistics on huolintaliike, joka on sitoutunut auttamaan yrityksiä kansainvälisen kaupan haasteissa. Ammattitaitoinen ja kokenut huolitsija takaa, että kaikki tarvittavat paperityöt, tullaus ja logistiikka hoidetaan tehokkaasti ja ajoissa.

LAGO Logistics huolintapalvelut:

  • Kattavat tullin huolintapalvelut, mukaan lukien tullaus, tuontitullaus, vientitullaus, passitus ja alkuperätodistus.
  • Kokonaisvaltainen palvelu tullauksissa, tullitariffoinnissa, tullitavaran näytteidenotossa, tullausten oikaisuissa ja jälkikannoissa.
  • Luotettava ja tehokas palvelu yrityksen kaikkiin huolintatarpeisiin.
  • Asiantuntevaa huolintaa, joka takaa, että kaikki tarvittavat tullaustoimenpiteet suoritetaan sujuvasti ja nopeasti.
  • Sitoutuminen yrityksen kaupan ja logistiikan tarpeiden täyttämiseen.

Tullitariffi – Tärkeä numero mennä oikein

Tullitariffi vaikuttaa keskeisesti tullauksen sujuvuuteen, vientilupaan tai tuontilupaan sekä maksettaviin veroihin ja tulleihin. Tullitariffointi viittaa prosessiin, jossa tuotteille määritetään oikeat tariffikoodit eli HS-koodit. Tämä on erittäin tärkeää, koska tuotteiden tullitariffit määritellään näiden koodien perusteella. Eri tariffikoodeille on olemassa maahantuonnin tai viennin rajoituksia.  Osalle tariffikoodeista alkuperätodistusta vastaan voi saada tullien määrän alennusta.

Me LAGO Logisticsissa tarjoamme asiantuntevan tariffointipalvelun, joka auttaa sinua määrittämään tuotteillesi oikeat tariffikoodit. Tämä varmistaa, että tuotteet liikkuvat nopeasti tullin läpi, välttäen mahdolliset viivästykset ja ylimääräiset kustannukset.

Pyydä tarjous huolintaan

Onko sinulla tarvetta huolintapalvelulle?

Soita: +358 10 30 93 600 tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella:

    LAGO Logistics 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

    Website Style. Strony www