Tuontitullaus

Tuontitullaus – Välttämätön vaihe kansainvälisessä kaupassa

Tuontitullaus on prosessi, jossa tuotavalle tavaroille annetaan lupa tuoda maahan täyttämällä tarvittavat tullimuodot ja maksamalla mahdolliset tullit ja verot. Se on olennainen osa kansainvälistä kauppaa, jonka avulla valvotaan ja säännellään tuontitavaroiden liikkumista yli kansainvälisten rajojen.

Tuontitullauksen keskeiset osat

 • Tariffointi: Vaikuttaa keskeisesti tullauksen sujuvuuteen, vientilupaan tai tuontilupaan sekä maksettaviin veroihin ja tulleihin.
 • Luovutuspäätös: Virallinen dokumentti, joka vapauttaa lähetyksen vapaaseen liikkeeseen EU:n yhteisöalueella
 • Tullauspäätös: Tämä on virallinen dokumentti, jonka tulli antaa tavaroiden tuonnin yhteydessä. Se vahvistaa, että tuontitullaus on suoritettu oikein ja tavarat ovat nyt laillisesti tuotu maahan.
 • Tullin vero: Tämä on maksu, joka peritään tuontitavaroiden arvon, lajin ja määrän perusteella. Sen määrä vaihtelee eri tavaroiden ja maiden välillä. Tuonnissa verot kantaa nykyään verottaja
 • Posti tuontitullaus: Jos tuot tavaroita ulkomailta postin kautta, niiden on myös käytävä läpi tuontitullaus. Posti tekee yhteistyötä tullin kanssa tämän prosessin suorittamiseksi, mutta myös LAGO voi tehdä tuontitullauksia posti ja kuriirilähetyksille.

Tullin tuontitullaus – Tullaus tehtävä kun tavara saapuu maahan

Kun tavara saapuu maahan, tullin nettisivuilla voi suorittaa tuontitullauksen esimerkiksi paketeille. Prosessi voi sisältää tavaroiden tarkastamisen, tullin veron laskemisen ja tullauspäätöksen antamisen. Tämän jälkeen tavara voidaan toimittaa vastaanottajalle.

Tuontitullaus Posti – Tullauspalvelu helposti ja vaivattomasti

Posti tuontitullaus on palvelu, joka helpottaa tavaroiden tuontia ulkomailta yrityksille. Palvelu sisältää tullauspäätöksen tekemisen ja tullin veron laskemisen. Palvelun etu on sen helppous ja vaivattomuus – sinun tarvitsee vain maksaa tullit ja verot ja Posti hoitaa loput.

LAGO Logistics – Ammattilaiset tuontitullauksessa

LAGO Logistics tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta tuontitullauspalvelua. Olipa kyseessä sitten tullauspäätös, tullien ja verojen laskeminen tai Posti tuontitullaus, me olemme apunasi jokaisessa vaiheessa. Palvelumme kattavat kaikki tuontitullaukseen liittyvät prosessit ja auttavat sinua välttämään mahdolliset sudenkuopat.

 • Ammattilaiset käytössäsi: Meillä on kokeneet ammattilaiset, jotka hoitavat tuontitullauksen nopeasti ja tehokkaasti.
 • Säästä aikaa ja vaivaa: Me hoidamme kaikki tuontitullaukseen liittyvät prosessit, joten voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.
 • Luotettavuus: Varmistamme, että tuontitullaus suoritetaan oikein ja ajallaan, jotta tavarasi saapuvat perille ilman ongelmia.

Pyydä tarjous tuontitullaukselle

Onko sinulla tarvetta tuontitullaukselle?

Soita: +358 10 30 93 600 tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella:

  LAGO Logistics 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

  Website Style. Strony www