LAGO ottaa stressin pois kansainvälisistä kuljetuksista

Kansainvälisten kuljetusten järjestäminen on asiaan perehtymättömälle sangen monimutkaista puuhaa. Kaikkien säännösten, sopimusten, rajoitusten ja muiden yksityiskohtien kanssa menee aikaa ja välillä hermot. Mutta ei hätä ole tämän näköinen, me LAGOlla teemme kaiken tämän puolestasi.

Meidän tehtävämme on säästää sinun aikaasi, rahaasi ja hermojasi. Me myymme kuljetusten lisäksi mielenrauhaa, joka kiireisessä ajassamme alkaa olla niukkuushyödyke. Kurkistetaanpa nyt pykäläviidakon sankkaan aluskasvillisuuteen, jotta näet miltä kaikelta vaivalta sinä säästyt antaessasi kuormasi LAGOn hoidettavaksi.

Toimeksiannosta katsomme ensin mikä on reitti ja aikataulu. Reitin pitää tietenkin olla mahdollisimman lyhyt ja tarkoituksenmukainen, mutta kartalla lyhin reitti ei aina ole nopein ja aikataulu voi vaikutta myös reittivalintaan. Esimerkiksi pyhäpäiville säädetyt erilaiset raskaan liikenteen rajoitukset ja eri maiden vaihtelevat arkipyhä-käytännöt ovat äkkinäiselle sekainen vyyhti, mutta meille arkipäiväinen itsestäänselvyys.

Erilaiset sopimusmallit, vakuutukset, kansainväliset sopimukset ja kaikki muu mahdollinen paperisota voivat suistaa vakaankin mielen epätoivoon, mutta meillä nämä asiat hoituvat hymyssä suin, koska osaamme kaikki huolintaan liittyvät pykälät lähes ulkoa. LAGO on jo 35 vuotta karaistunut paperisodan etulinjassa.

Tunnin aikaeromme Keski-Eurooppaan tuottaa meille hieman erilaiset toimistojen päivärytmit, mutta meidän konttorimme toiminta on niin sopeutunut tähän, että tuskin edes huomaamme eroa. Pitkä kokemus on myös opettanut meille paljon eri maiden toimistokulttuureista, joten me emme yritä turhaan soitella Portugaliin, kun siellä ollaan vielä lounaalla.

Erilaiset olosuhteista johtuvat ongelmat ovat kuljetuksille satunnainen riesa, eikä edes LAGO voi sille mitään, jos Italiaan pamahtaa puoli metriä lunta tai Tšekissä tulva nousee maanteille, mutta odottamattomien tilanteiden aiheuttamat aikatauluhässäkät me selvittelemme vanhalla rutiinilla. Erilaisten aikataulujen yhteensovittaminen ja järjesteleminen on osaamisemme ydintä, sillä kuljetuksissa aikataulutus on kaiken A ja O. Me huolehdimme siitä, että sinun rahtisi on oikeassa terminaalissa juuri oikeaan aikaan.

Seuraavassa blogissa kerromme siitä, miten voit siirtää stressinaiheesi meidän hoidettavaksi, eli kuinka tehdään tarjouspyyntö.

Saatat olla kiinnostunut myös...

INCOTERMS -toimituslausekkeet, mitä ne tarkoittavat?

Toimituslausekkeiden idea on yksinkertaistaa ja lyhentää kauppasopimusten sisältöä standardimuotoisilla lausekkeilla kuljetuksen osapuolten vastuista kuljetuksen eri vaiheissa. Kun on valmiita lausekkeita, joista osapuolet voivat yhdessä valita tilanteeseen sopivimman, säästyy aikaa ja toiminta helpottuu.

Tarjouspyyntö kuljetukselle Eurooppaan

Kun sinulla on rahti, joka pitää saada Pohjolan perukoilta oliivipuiden keskelle tai päin vastoin, varminta on ottaa heti yhteyttä LAGOon. Tekemällä meille tarjouspyynnön asiat alkavat välittömästi edetä ja sinä voit keskittyä omiin töihisi rauhassa.

LAGO Logistics 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Website Style. Strony www